
Om oss
Fjelds-mat AS
Fjelds-Mat lager mat til de store anledningene; konfirmasjon, bryllup, dåp og til alle andre festlige lag.
Malgorzata og Thorleif Fjeld, er et ektepar som drifter og jobber i selskapet Fjelds-Mat AS.
STARTEN
Malgorzata er opprinnelig fra Polen og flyttet til Norge i 2006. Thorleif er helstøpt nesbu – fra Skogbygda. De møttes på Hvam videregående, hvor Thorleif jobbet som kokk og kjøkkensjef og Malgorzata på kjøkkenet. Der startet drømmen om å starte egen bedrift – sammen.
CATERING OG KAFE
I 2015 gikk de «all in» og startet Fjelds-Mat AS. Catering var hovedfokus fra starten av. Siden 2019 har også kafédrift vært en del av virksomheten, da de overtok ansvaret for driften av Kulturkaféen på Årnes.
EKTE MAT TIL EKTE FOLK
Hjemmelaget mat er viktig for Fjelds-Mat – både i cateringleveransene og i Kulturkaféen. Maten blir laget av lokale råvarer – helst så kortreist og økologisk som mulig. «Vi legger vår sjel i maten vi lager – enten det er enkel tradisjonsmat eller det er mer kreativ kokkekunst som foregår på kjøkkenet»- sier Thorleif.
